Η καλύτερη τιμή μας
Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα
Κώς Γραφείο

Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστων - Λάμπη,
Κως

Tel:  +30 2242028406

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα 08:00- 21:00
Τρίτη 08:00- 21:00
Τετάρτη 08:00- 21:00
Πέμπτη 08:00- 21:00
Παρασκευή 08:00- 21:00
Σάββατο 08:00- 21:00
Κυριακή 08:00- 21:00

Ενοικίαση στην Κώ, Γραφείο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στην Κώ Γραφείο

Το κέντρο της Κω είναι βασικά ένας μεγάλος αρχαιολογικός χώρος . Έχοντας ιδρυθεί το 399 π.Χ. , το νησί έχει καλά διατηρημένα μνημεία από την ελληνική και ρωμαϊκή εποχή .Δεν θα βρείτε μόνο τα αρχιτεκτονικά μνημεία ,την πολιτιστική επιρροή και τις παραδόσεις που χρονολογούνται από τις αρχαίες αυτοκρατορίες και είναι ιδιαίτερα εμφανή . Το ένδοξο παρελθόν του νησιού , μαζί με τα γραφικά τοπία του το καθιστούν ακόμη πιο ενδιαφέρων για τους ταξιδιώτες αναψυχής .

Ίσως τα πιο διάσημα ορόσημα στο κέντρο της Κω είναι οι ανασκαφές της Αρχαίας Αγοράς ( αγορά ) , το Casa Romana ( μια ρωμαϊκή έπαυλη ) , και το Κάστρο των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη . Αμέτρητοι ταξιδιώτες συρρέουν σε αυτές τις περιοχές για να έχουν μια γεύση από τη ζωή κατά τη διάρκεια των αρχαίων αυτοκρατοριών .

Το νησί θεωρείται επίσης η γενέτειρα του πατέρα της σύγχρονης ιατρικής – του Ιπποκράτη. Όντας η πιο διάσημη προσωπικότητα στην ιστορία της Κω , πολλά μνημεία μπορούν να βρεθούν γύρω από το νησί . Θρύλοι λένε πως ο Ιπποκράτης συνήθιζε να διδάσκει την ιατρική κάτω από τον γέρικο πλάτανο που βρίσκετε στο κέντρο της Κω, στο κέντρο της πόλης . Το ίδιο δέντρο ( όπως πολλοί ντόπιοι πιστεύουν ) εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην καρδιά της πόλης και αποτελεί ένα από τα κύρια αξιοθέατα της Κω . Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Ιπποκράτη μέσα από το Μουσείο του Ιπποκράτη ή του Ασκληπιείου , το οποίο χρησιμοποιείτο σαν ιατρική σχολή και ιερό , αλλά τώρα είναι μία από τις ανασκαφές της Κω . Το μουσείο του Ιπποκράτη είναι εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της πόλης , αλλά το Ασκληπιείο είναι μία ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο . Η εκμίσθωση ενός αυτοκινήτου αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της σπουδαίας κληρονομιάς του νησιού.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται πολύ πιο εύκολα με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance . Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές σε συνδυασμό με την φιλική εξυπηρέτηση . Είναι εύκολο να βρείτε σταθμούς αυτοκινήτων ενοικίασης στο αεροδρόμιο , στα λιμάνια και σε όλο το κέντρο της πόλης . Αν προτιμάτε , το αυτοκίνητό σας μπορεί ακόμη να σας παραδοθεί στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμά σας .

Η Avance Rent a Car διαθέτει μια διαδικτυακή πύλη , όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια πλήρη σειρά αυτοκινήτων . Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το αυτοκίνητό σας πολύ πιο νωρίς και να πάρετε τις μεγάλες εκπτώσεις . Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά από το σπίτι σας και στον ελεύθερο χρόνο σας . Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θέλει να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τέλειες ελληνικές διακοπές , στην Κω .

Καλέστε μας και το φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή του σωστού οχήματος για το οδικό ταξίδι σας . Απλά δώστε μας τα στοιχεία του ταξιδιού σας , το δρομολόγιο σας ( αν έχετε ) , τον αριθμό των επισκεπτών , καθώς και τον τύπο του αυτοκινήτου που προτιμάτε , και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά . Δεν χρειάζεται να υπομείνετε τις μεγάλες ουρές και τις παρενοχλήσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς . Απλά παραλάβετε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο , το λιμάνι ή όπου αλλού θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε , αν έχετε σκοπό να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο κέντρο της Κω , όπως το διαβατήριό σας , άδεια οδήγησης , μια πρόσθετη απόδειξη της ταυτότητας και της πιστωτικής σας κάρτας . Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταξίδι σας με την ενοικίαση αυτοκινήτου .