Η καλύτερη τιμή μας
Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα
Σταθμός Λαρίσης

Υπηρεσία Παράδοσης,
Αθήνα

Tel:  +30 2109200100
Fax: +30 2109240564

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα 08:30- 21:00
Τρίτη 08:30- 21:00
Τετάρτη 08:30- 21:00
Πέμπτη 08:30- 21:00
Παρασκευή 08:30- 21:00
Σάββατο 08:30- 21:00
Κυριακή 09:30- 20:30

Ενοικίαση στο Σταθμό Λαρίσης

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Σταθμό Λαρίσης

Η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Ελλάδας είναι ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα μεταφορών . Η χώρα εξυπηρετείται από το σιδηροδρομικό δίκτυο , που συνδέει μικρές πόλεις και μεγάλες πόλεις , και ενώνουν την Ελλάδα , την Τουρκία και τις χώρες των Βαλκανίων .

Υπάρχουν δύο κεντρικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί στην Αθήνα: ο σιδηροδρομικός σταθμός Πελοποννήσου και ο σιδηροδρομικός σταθμός Λαρίσης . Ο σιδηροδρομικός σταθμός Πελοποννήσου εξυπηρετεί τα ταξίδια προς την Νότια Ελλάδα , ενώ ο Λαρίσης την βόρεια. Αυτοί οι δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί βρίσκονται κοντά μεταξύ τους . Βρίσκονται στο βόρειο άκρο του κέντρου της Αθήνας , λίγα μέτρα μόλις από την πλατεία Ομονοίας .

Κάθε μέρα ,ο σταθμός Λαρίσης εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους , ειδικά για τους ανθρώπους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν με το τρένο προς τα βόρεια και την κεντρική Ελλάδα . Φτάνοντας στην σταθμό Λαρίσης, μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που έρχονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών . Από το αεροδρόμιο ,εξυπηρετεί η Γραμμή 3 του μετρό . Από το Σύνταγμα ,θα πάρετε την Γραμμής 2 του Μετρό μέχρι να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό . Ενώ το σύστημα μεταφορών εξυπηρετεί αποτελεσματικά το σκοπό του, μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο . Δεν θέλετε να χάνετε χρόνο πηγαίνοντας από το ένα μέσο μεταφοράς σε άλλο . Ακόμη καλύτερα , μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να γλυτώσετε από όλες αυτές τις ανησυχίες και ενοχλήσεις .

H Αvance ενοικίασης αυτοκινήτων είναι ο κορυφαίος πάροχος αυτοκινήτων που εξυπηρετεί τόσο τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και τους ταξιδιώτες αναψυχής στο σταθμό Λαρίσης. Έχουν μια πλήρη σειρά των αυτοκινήτων που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας . Αν είστε με κατεύθυνση προς την Αθήνα μέσω του αεροδρομίου ή το σιδηροδρομικό , συντονιστείτε με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, έτσι ώστε δεν θα χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας . Τα αυτοκίνητα θα είναι στη διάθεσή σας όπου κι αν είστε . Μπορείτε να το παραλάβετε ακριβώς έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό ή το αεροδρόμιο . Μπορείτε επίσης να το αφήσετε στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση σας . Δεν χρειάζεται να οδηγήσετε το αυτοκίνητο στο γκαράζ ή στο κέντρο εξυπηρέτησης .

Το σπουδαιότερο με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων είναι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον προϋπολογισμό και το χρόνο σας .Επιλέξετε το σωστό αυτοκίνητο για το ταξίδι σας . Αν ταξιδεύετε ομαδικά , μπορείτε να νοικιάσετε ένα μεγάλο όχημα και να εξοικονομήσετε χρήματα από τα καύσιμα . Υπάρχουν επίσης πολυτελή αυτοκίνητα και sedan για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες . Έχετε να δείτε και να εξερευνήσετε διάφορα μέρη και εικόνες σε αυτό την μαγευτική χώρα .

Επικοινωνήστε με την Avance ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω τηλεφώνου , ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ιστοσελίδας τους . Κάντε την κράτησή σας και κλείστε το ταξίδι σας νωρίτερα . Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από τις προσφορές αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση πελάτες .