Η καλύτερη τιμή μας
Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα
Μύκονος Νέο Λιμάνι

Υπηρεσία Παράδοσης,
Μύκονος

Tel:  +30 2289024640

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα 08:00- 21:00
Τρίτη 08:00- 21:00
Τετάρτη 08:00- 21:00
Πέμπτη 08:00- 21:00
Παρασκευή 08:00- 21:00
Σάββατο 08:00- 21:00
Κυριακή 08:00- 21:00

Ενοικίαση στην Μύκονο, Νέο Λιμάνι

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στη Μύκονος Νέο Λιμάνι

Η Μύκονος είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο . Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσετε στη Μύκονο. Μπορείτε να ταξιδέψετε είτε μέσω θαλάσσης ή με το αεροπλάνο . Το αεροδρόμιο και το λιμάνι συνδέουν το νησί με μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλαδας . Το λιμάνι της Μυκόνου είναι η πύλη προς τις εκατοντάδες των επισκεπτών που συρρέουν στο νησί μέσω θαλάσσης . Τακτικά δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν και πλοίων φτάνουν από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά στην Αθήνα . Υπάρχουν επίσης εκδρομές από άλλα μέρη της Ελλάδας , όπως από τη Θεσσαλονίκη , την Κρήτη , τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες .

Τα δρομολόγια ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή . Κατά τη διάρκεια της τουριστική σεζόν , τα λιμάνια της Μυκόνου είναι συνήθως πολύ απασχολημένα καθώς φιλοξενούν αμέτρητους τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το καταπληκτικό νησί . Για να εξασφαλιστεί η άνεση των επισκεπτών , το νησί εξυπηρετείται από τρία λιμάνια . Ένα λιμάνι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη , το άλλο περίπου 10 χιλιόμετρα βόρεια, και το άλλο συνδέει τα Μύκονο με το νησί της Δήλου .

Υπάρχουν πολλά πράγματα να δεις σε όλο το νησί . Και υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι για να περιηγηθείς . Ταξί και λεωφορεία είναι διαθέσιμα στο λιμάνι όλη την διάρκεια της μέρας , αλλά η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου , ή μοτοσικλέτας είναι , μακράν , ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης . Εξερευνήστε κάθε γωνιά του νησιού και θα εκπλαγείτε με αυτό που βλέπετε . Ωστόσο , να είστε προσεκτικοί , καθώς υπάρχουν μερικά πράγματα που εξετάζουν πριν από την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης και ότι έχετε την κατάλληλη ηλικία .

Μπορείτε να βρείτε σταθμούς ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο λιμάνι της Μυκόνου . Οι ενοικίασεις αυτοκινήτων Avance είναι μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργεί στο λιμάνι . Ο στόλος των αυτοκινήτων τους κυμαίνονται από οικονομικά σεντάν μέχρι πολυτελή SUV και 9θεσια μινι βαν . Έχουν μια διαδικτυακή πύλη όπου μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων καλοκαιρινών μηνών , υπάρχει πληρότητα στις κρατήσεις γι 'αυτό συνιστάται να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκ των προτέρων . Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καλέστε στην τηλεφωνική γραμμή τους για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων .

Δεδομένου ότι η Μύκονος είναι ένα τουριστικό μέρος , τα ταξί χρησιμοποιούνται συχνά . Αν δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο , θα χρειαστεί πιθανότατα να περιμένετε σε μεγάλες ουρές ανθρώπων που περιμένουν για ένα ταξί . Επιπλέον , θα πρέπει να γνωρίζετε τις τιμές των ταξί για τον προορισμό σας . Σημειώστε ότι τα ταξί εδώ δεν έχουν ταξίμετρα και μπορεί να πληρώσετε πολλά για το εισιτήριο σας.

Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι ο πιο βολικός και οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να περιηγηθείτε στο νησί . Εάν έχετε δίπλωμα, θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας . Αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να οδηγήσετε , μπορείτε να προσλάβετε έναν οδηγό για να σας οδηγήσει γύρω από τα διάφορα αξιοθέατα του νησιού . Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις γύρω από το νησί που δεν μπορείτε να δείτε αν βασιστείτε στα λεωφορεία ή τη δημόσια συγκοινωνία .Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ό, τι χρειάζεστε , αν θέλετε μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία .