Η καλύτερη τιμή μας
Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα
Πειραιάς Λιμάνι/ Παράδοση στο πλοίο

Υπηρεσία Παράδοσης,
Αθήνα

Tel:  +30 2109200100
Fax: +30 2109240564

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα 08:30- 21:00
Τρίτη 08:30- 21:00
Τετάρτη 08:30- 21:00
Πέμπτη 08:30- 21:00
Παρασκευή 08:30- 21:00
Σάββατο 08:30- 21:00
Κυριακή 09:30- 20:30

Ενοικίαση στον Πειραιάς Λιμάνι/ Παράδοση στο πλοίο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Πειραιάς Λιμάνι/ Παράδοση στο πλοίο

Αναγνωρισμένος ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού , το παρελθόν δεσπόζει πάνω από την πόλη της Αθήνας στην Ελλάδα . Στέκεται ψηλά στην κορυφή της Ακρόπολης και με θέα την πολυσύχναστη μητρόπολη είναι ο γαλήνιος Παρθενώνας - ένας μεγαλοπρεπής ναός αφιερωμένος στην θεά Αθηνά .Στους πρόποδες του λόφου , είναι το Θέατρο του Διονύσου , όπου έγιναν οι διαβόητες τραγωδίες του Ευριπίδη , του Σοφοκλή και του Αισχύλου. Οι πολίτες της αρχαίας Αθήνας συγκεντρώθηκαν στον Λόφο της Πνύκας , όπου ασκούσαν το δικαίωμα της ψήφου και καθόρισαν τα πρώτα βήματα της δημοκρατίας . Υπάρχει τόσο μεγάλη ιστορία στην πόλη , καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες.

Για πάνω από δύο χιλιετίες , ο Πειραιάς έχει υπηρετήσει ως το λιμάνι της εισόδου για την Αθήνα . Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι , ο Πειραιάς είναι στην πραγματικότητα μια ξεχωριστή πόλη, και δεν αποτελεί μέρος της Αθήνας . Στην πραγματικότητα , είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, με πάνω από 175.000 κατοίκους . Το κύριο λιμάνι είναι το μεγαλύτερο της χώρας και το πιο σημαντικό στη Μεσόγειο Θάλασσα . Δεν υπάρχει αμφιβολία , το λιμάνι του Πειραιά είναι κουραστικο μέρα με τη μέρα .

Αν κατευθύνεστε προς Αθήνα μέσω του λιμανιού , φροντίστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο πολύ νωρίτερα από την άφιξή σας . Το λιμάνι του Πειραιά είναι πολύ απασχολημένος , ιδίως κατά τις ώρες αιχμής και το να είστε ο τελευταίος άνθρωπος στην ουρά δεν είναι καλή επιλογή . Οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων θα βοηθήσουν ώστε να κάνετε τις διακοπές σας πραγματικά αξέχαστες .

Υπάρχουν πολλές αξιόλογες και διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε εδώ στο λιμάνι του Πειραιά . Δυστυχώς , αυτό που πολλοί άνθρωποι βλέπουν στην πολη είναι το ίδιο το λιμάνι , και για ορισμένους, η μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό στις αποβάθρες . Δειπνήστε έξω σε κάποια από τις ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκια και ντόπια κουζίνα , ή κάντε μια γενική βόλτα γύρω από το λιμάνι . Η Καστέλα – ένας λόφος σπαρμένος με όμορφα σπίτια προσφέρει μια πανοραμική θέα του Σαρωνικού κόλπου - είναι μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από τον Πειραιά . Αν σας αρέσει η ιστορία , μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο που προβάλλει τα ελληνικά αντικείμενα .

Υπάρχουν πραγματικά πολλά πράγματα για να ανακαλύψετε και να δείτε στον Πειραιά .Η Avance ενοικίασης αυτοκίνητου θα συνεργαστεί μαζί σας για να βρείτε το τέλειο αυτοκίνητο που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας . Επισκεφθείτε την Avance.gr να δείτε την πλήρη σειρά των οχημάτων σύμφωνα με το στόλο τους . Να είστε πρακτικός στην επιλογή του αυτοκινήτου σας ώστε έτσι δεν θα σπαταλήσετε τα χρήματά σας . Αν ταξιδεύετε ως ομάδα , καλύτερα να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο όχημα . Εάν είστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους , πολυτελή αυτοκίνητα ή σεντάν θα είναι η κατάλληλη επιλογή . Το καλό με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας και να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου ψάχνοντας για ένα καλό αυτοκίνητο .