Η καλύτερη τιμή μας
Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα
Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο

Γραφείο στην αίθουσα αφίξεων, Αεροδρόμιο Μακεδονία,
Θεσσαλονίκη

Tel:  +30 2310279888
Fax: +30 2310279808

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα 07:30- 23:00
Τρίτη 07:30- 23:00
Τετάρτη 07:30- 23:00
Πέμπτη 07:30- 23:00
Παρασκευή 07:30- 23:00
Σάββατο 07:30- 23:00
Κυριακή 07:30- 23:00

Ενοικίαση στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας , η Θεσσαλονίκη είναι το πιο σημαντικό κέντρο σε αυτό το μέρος της χώρας . Βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας και είναι χτισμένη κοντά στον Θερμαϊκό Κόλπο . Παρά τον βιαστικά σύγχρονο και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της , η μητρόπολη φέρει ακόμα τα σημάδια της πολυκύμαντης ιστορίας της . Η έντονη αντίθεση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν δίνει μια ασυνήθιστη γοητεία και ομορφιά .

Όντας μια βασική πόλη της Ελλάδας , χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση . Στην πραγματικότητα , το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως . Μην εκπλαγείτε αν βρείτε μεγάλες ουρές ανθρώπων που περιμένουν τη σειρά για ένα ταξί . Αυτό μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά για πολλούς που ταξιδεύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα . Οι Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προσφέρουν ένα ξέγνοιαστο ταξίδι στην πόλη . Μπορείτε να κλείσετε ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Avance Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και επιλέξτε ένα από τις διάφορες κατηγορίες αυτοκίνητων.

Ενώ βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη , μπορείτε να εξετάσετε τη λήψη μιας περιήγησης στο κέντρο και να επισκεφθείτε ενδιαφέροντες προορισμούς. Υπάρχουν διάφορες αρχαιολογικές τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείτε στη Θεσσαλονίκη . Η αρχαία αγορά , κτίστηκε μεταξύ του 2ου και του 3ου αιώνα μΧ. , πρόσθετα κτίρια , πλατείες , ωδεία και στοές . Υπάρχει επίσης το ανακτορικό συγκρότημα του Γαλερίου Μαξιμιανού , τους ναούς , τον ιππόδρομο , τις θέρμες και άλλα κινητά ευρήματα και μνημεία . Μερικές περίφημες ψηφιδωτές τέχνες που χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα μ.Χ. μπορεί κάποιος να δει από έρευνες και ανασκαφές . Η πλούσια διακοσμημένη Στοά των Ειδώλων βρίσκετε στο νότιο πλατεία .

Ωστόσο,έναν άλλο αρχαιολογικό θησαυρό που πρέπει να δείτε είναι η Αψίδα του Γαλερίου . Χτισμένη περίπου πριν δύο χιλιάδες πεντακόσια χρόνια για να τιμήσει τις στρατιωτικές νίκες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , η αψίδα είναι μια απόδειξη για το μεγαλείο και τη δύναμη της αρχαίας αυτοκρατορίας . Ακριβώς γύρω από το ξενοδοχείο είναι η Ροτόντα όπου κτίστηκε στις αρχές του 4ου αιώνα, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία .

Μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη σίγουρα αξίζει τον κόπο . Γύρω από το κέντρο της πόλης είναι μια σειρά από βυζαντινά μνημεία , όπως η εκκλησία της Αχειροποιήτου , η Παναγία Χαλκέων ,η Αγία Σοφία , ο Αγ. Παντελεήμονας , του Οσίου Δαβίδ , των Ταξιαρχών και του Αγίου Δημητρίου . Με όλα τα Βυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής κομμάτια η Θεσσαλονίκη μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένα ως ένα υπαίθριο μουσείο της εποχής αυτής . Αν έχετε επιπλέον χρόνο , μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη Χαλκιδική η οποία είναι μόλις μία ώρα μακριά από την πόλη .

Έχοντας τόσα πολλά να δείτε στην πόλη ,θα θέλετε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας από την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης . Θα βοηθούσε πολύ αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την διαμονή σας εδώ στην πόλη .